Subota 10.10.2015.
13:56
Tanjug

Pogledajte Lauševića u filmu "Smrdljiva bajka"

youtube.com
Žarko Laušević u srpskom filmu posle 18 godina

Premijera filma je zakazana za 25. novembar u Sava Centru u Beogradu, a potom će uslediti i svečane premijere u Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu, Zrenjaninu, Požarevcu, Vršcu, Smederevu, Kruševcu i drugim gradovima.

U glumačkoj ekipi su i Jelena Đokić i Petar Božović, Bojan Žirović, Nebojša Ljubišić, Cvijeta Mesić, Nebojša Ilić, Miloš Samolov, Miloš Vlalukin, Aleksandar Đurica, Marko Gvero, Bojan Lazarov.

Moma (Žarko Laušević) je skitnica koji živi u napuštenoj fabrici i pati od depresije. Ema (Jelena Đokic) je skitnica koja živi u šahtu i lečila se od alkoholizma. Ema je nekada davno izgubila bebu i to je preokrenulo njen život. Moma se zaljubljuje u Emu.

Oni počinju da žive zajedno u potpunoj nemaštini, jedno drugom ulepšavaju dane, a venčava ih Kralj klošara koji živi na deponiji. Moma i Ema odlaze na medeni mesec i tom prilikom nailaze na ostavljenu bebu pored kontejnera. Nastavljaju porodični život u troje.

Od 26. novembra film će naći u bioskopskoj distribuciji, a posredstvom Mobil 3D Cinema prikazivaće se i u bioskopima širom Srbije i regiona. Distributer filma je Art Vista.

2024 © - Vesti online