Subota 10.10.2015.
08:55
S. Đurić - Vesti

Vanbračna deca kao noćna mora

Z. K. Munja
Neće da čuje za svoju vanbračnu ćerku: Dragan Kojić Keba

- Dosad sam dobila dve presude Vrhovnog suda, jedna je iz 2013. godine, gde je iznos bio 320 evra, i ova od pre dva dana, kad je odlučeno da će biti 333 evra. To znači da je on dosad za tih 13 evra snimao albume, plaćao lizinge, školovao Igora u privatnoj školi, plaćao sve troškove za svoju vilu pošto mu je žena domaćica - rekla je za beogradske medije Ljiljana Jevremović, majka Kebine ćerke Ine.

Kojić faktički od rođenja devojčice ne želi da ima ništa ni s njom, niti s njenom majkom. Prvi i jedini put kada je Keba javno progovorio o vanbračnoj ćerki bilo je 2007. godine na Inin osmi rođendan. I nije rekao ništa lepo, kao da je dete krivo za bilo šta. Od tada kako tvrdi redovno plaća alimentaciju.

Mnoge poznate ličnosti imaju vanbračnu decu, ali nerado o njima pričaju. Mnogi pevači ne žele da se podsećaju "grehova iz mladosti", ali ima i onih kojih su priznali svoju decu bez obzira da li su rođena u braku ili van njega sa nekom drugom ženom koja im nije supruga. Pored dva sina Nikole i Marka, Marinko Rokvić ima još jednog vanbračnog sina Daria u Kanadi, ali to nikada nije krio.

Marinko Rokvić: Mladost - ludost, tada nisam bio oženjen

- To se desilo. Mislim, desilo se kako se desilo. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza, niti zabavljanje pa ja čak nisam bio ni siguran da je dete moje. Mladost - ludost. Tada nisam bio ni oženjen, a kasnije je moja supruga insistirala da odemo i proverimo da li je dete moje. Na svu sreću, Dario je moj sin - rekao je jednom prilikom Marinko, koji je u kontaktu sa najstarijim sinom, a Dario je proletos bio u Beogradu gde se sreo sa ocem i braćom.

I Šaban Šaulić priznao je vanbračnog sina Roberta, kog je dobio sa 18 godina, iako su se Robertova majka i pevač rastali pre nego što se dete rodilo.

Z. K. Munja
Šaban: Priznao sam sina bez da sam išta proveravao

- Prvi put sam Roberta video kad je imao pet godina. Nisam tražio nikakav dokaz da je moj sin i mislim da sam se poneo kao čovek. Priznao sam ga bez da sam išta proveravao. Davao sam mu novac, ali kada je stasao da može sam da radi i zaradi prestao sam da ga izdržavam - kaže Šaban Šaulić.

U javnosti se nedavno podigla prašina o Devinu, o navodnom vanbračnom sinu Miroslava Ilića, koga je pevač navodno dobio pre 30 godina sa Mirjanom Antonović, koja živi u Americi. Međutim, Ilić uporno tvrdi da je cela ta priča nameštaljka o kojoj ne želi da govori.

Siniša priznao sina

Bivši fudbaler Siniša Mihajlović nikada nije krio da je imao avanturu iz koje je dobio sina Marka.
- Otkako je došao na svet, dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro dece. S njim provodim manje vremena, ali se redovno čujemo telefonom, dolazi kod mene, zajedno idemo na odmore. Normalno funkcionišemo i uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima - rekao je jednom prilikom Siniša.

2022 © - Vesti online