Četvrtak 08.10.2015.
14:30
Tanjug

Vođa: Srbiji oteta imovina na Brezovici. Gazivode ne dam!

Tanjug
Je l' jasno? Ne dam: Vučić

- Dobro, ako to podržavate i ako je baš benčmark predati Gazivode, onda kažem - ne dam Gazivode, pa da vidim šta ćete dalje. Možda ćete mene da smenite, imate dovoljno medija pod kontrolom u Srbiji, imate dovoljno onih koji lažu svaki dan u vaše ime, ja vam kažem ne dam Gazivode i to ću da kažem Frederiki Mogerini ako uopšte budem išao u Brisel 13. - poručio je Vučić.

On je na konferenciji za novinare rekao da je za Srbiju hapšenje radnika na Brezovici teška situacija, te da će Srbija pokušati da plati oglas u nekim od najvećih i najznačajnijih britanskih časopisa u kojem bismo saopštili da nam je oteta imovina na Brezovici, i to uz podršku međunarodne zajednice, a da bi se onda dala jednoj francuskoj kompaniji.

Kako je rekao, juče su uhapšeni ljudi, a da niko ne zna zašto.

- Valjda je Tači ljut što sam rekao da kao predsednik Vlade Srbije imam obavezu da razgovaram sa njim u Briselu, ali da mi se ne ide na zabave i na fudbalske utakmice sa njim, pa su onda nevine ljude koji nisu krivi ni za šta, a krivi su što rade u srpskom javnom preduzeću, uhapsili i to podržava međunarodna zajednica - naveo je Vučić, uz opasku da će svoje računa da polaže našem narodu.

2024 © - Vesti online