Četvrtak 08.10.2015.
09:41 >> 14:19h
Tanjug

"Jasno je da imam podršku Vučića. Nije bitno ko je s kim u srodstvu"

Tanjug
Nastavlja sa radom, kao da se ništa nije desilo: Kori Udovički

- Želim da pošaljem čvrstu poruku Srbiji da ne treba da ima veze ko je čija sestra. Mene su i diplomate juče pitale zašto se uopšte to pitanje postavlja. Zato što sam javna ličnost treba da govorim o nekom s kim sam u srodstvu, a ko se našao u javnosti? To nema logike - istakla je Udovički.

Ona je podsetila da je na početku svog mandata najavila konflikte interesa kada je reč o energetici, ali je i dodala da, kada bi počela da se bavi aferom u vezi sa traženjem mita u vezi sa vetroparkovima i svojom sestrom, niko ne bi izveštavao o radu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

- Zamislite kada bih počela da nešto pričam, pa ko bi o ovim suvoparnim temamam izveštavao javnost? I ja pravim napor da ove teme budu razumljivije javnosti. Moj posao je ovo na stolu, njemu sam poputno posvećena i, kao što sam rekla u pisanom stavu, verujem u istražne organe - podvukla je Udovički.

Na pitanje kako nastaviti rad sa kolegama koji su je nedavno kritikovali, Udovički je odgovorila da nikome nije u interesu da započete reforme stagniraju i da je sa njima moguće ponovo izgraditi dobre odnose.

2024 © - Vesti online