Sreda 07.10.2015.
21:09
alo.rs

"Svuda sa sobom nosim potvrdu da nisam prostitutka"

Facebook.com/tijana.djuricic.7
Ušla na "Farmu" da raskrinka Kristijana Golubovića

Kako kaže, u rijaliti ulazi isključivo zbog novca, ali i zbog toga da raskrinka žestokog momka sa beogradskog asfalta Kristijana Golubovića.

Ona je u intervjuu za "alo" istakla da zna čime se bavi Kristijan Golubović, da će iskoristi sve što zna o njemu, ali i da niko ne može za nju da kaže pogrdnu reč jer ima dokaz da nije prostitutka - i to napismeno.

- Kristijana znam vrlo dobro i trebalo bi da me se čuva. Dosta imam informacija o njemu i znam da ono kako se predstavlja uopšte nije tako. Mene nikada ne može da pljuje, ako bude nešto ispričao, vrlo lako ću mu objasnim neke stvari za koje on nikako ne želi da izađu u javnost.Tu ima dosta priča iz njegovog kriminalnog života, a i iz onog privatnog. Imam keca u rukavu koga ću iskoristi ako za to bude potrebe jer on uopšte nije onakav kakvim se prikazuje. Raskrinkaću ga, izneću ceo njegov privatan život i sumnjive poslove kojim se bavio. Radio je razne stvari kako bi došao do para i omogućio sebi bolju budućnost. Tu, naravno, ima krađa i svega... - rekla je Đuričićeva za "Alo" i dodala da je dobila potvrdu iz policije da se ne bavi prostitucijom.

- Meni ne može da se desi da me neko povezuje s prostitucijom jer sam pre rijalitija izvadila dokumenta da nisam prostitutka. Imam dokaz pismeni iz policije da s tim slučajem nemam nikakve veze i uvek ga nosim sa sobom. Nisam prostitutka kao većina ukućanki - tvrdi Tijana.

Na pitanje da li joj smeta kada je zovu Tijana Silikon, kaže da je svakako bolje da je znaju po silikonima nego po nečemu drugom.

- Ne smeta mi kada me zovu Tijana Silikon. Ako se to ljudima sviđa, šta ja tu mogu onda da promenim. Bolje da me znaju po silikonima nego po drugim stvarima - ispričala je devojka s najvećom količinom implantanata na imanju.

2024 © - Vesti online