Sreda 07.10.2015.
12:12
alo.rs, Vestionline

Ivan Gavrilović pokušao da se ubije na "Farmi"?

A. Čukić
Svakodnevno pije lekove za smirenje, ali je taj dan preterao

Gavrilović se do sada pokazao kao jedan od staloženijih takmičara na imanju u Lisoviću, po svemu sudeći, zahvaljujući lekovima za smirenje koje svakodnevno pije. Kako “Alo!” saznaje, Gavrilović je jednog jutra zloupotrebio terapiju i pokušao da popije celu tablu lekova u nameri da sebi oduzme život, ali su ga organizatori srećom sprečili.

Naime, svakog jutra, takmičari rijalitija “Farma” od organizatora dobijaju lekove koje im je lekar propisao. Nekolicina farmera koja prima svoju terapiju odlazi u prostoriju predviđenu za uzimanje lekova, nakon čega se vraća svakodnevnim obavezama na imanju. Međutim, jednog jutra, Gavrilović je vidno indisponiran oteo organizatorki celu kutiju lekova i zaključao se u prostoriju.

- Ivan je urlao iz sobe da će se ubiti i da će popiti kutiju tableta, a uspaničeni farmeri i organizatori nisu znali šta da rade. Organizatorka kojoj je oteo kutiju iz ruke je zaplakala od stresa i molila Gavrilovića da se smiri grcajući u suzama. Farmeri su bili šokirani neočekivanom situacijom i molili su ga da se smiri, međutim, Ivan je urlao iz sveg glasa. Nakon desetak minuta agonije kroz koju su svi prošli, organizatori su nabavili duplikat ključa i otključali Gavrilovića, koji se malo smirio i vratio kutiju lekova za smirenje - rekao je izvor blizak produkciji.

S obzirom šta su sve farmeri radili, ne bi nas iznenadilo da je i ovo jedna od njihovih glupavih šala. Koliko god bila surova šala, svakako je bolje da je to u pitanju, nego da Ivan ima tog tipa problem.

2024 © - Vesti online