Sreda 07.10.2015.
09:47
alo.rs

Ceca pomaže Isidori: Platila lečenje u Londonu

facebook.com
Isidora sa ćerkom kod Cece na kafi

Pošto je nekoliko meseci provela u Švajcarskoj, gde zbog nedostatka finansijskih sredstava nije mogla da primi celokupnu terapiju, Isidora se vratila u Srbiju, gde je Ceca preuzela stvar u svoje ruke. "Alo" piše da je Ceca svoju zamisao odmah sprovela u delo i Bjelica je već uveliko pod nadzorom tima stručnjaka u Engleskoj.

Ni Isidora ni Ceca nisu želele da pričaju za medije o novcu, već o čvrstom prijateljstvu koje traje godinama.

- Isidora je moj dugogodišnji prijatelj. Kada mi je bilo najteže, ona je bila uz mene. Sada, kada je njoj teško, naravno da ću i ja biti uz nju. Podržaću je i u dobru i u zlu - rekla je Ceca, koja je uverena da spisateljica ima dovoljno želje i nade da će ovog puta dobiti rat sa opakom bolešću.

To što joj se u ovom trenutku našla i nesebično joj pomogla, Isidora Ceci nikada neće zaboraviti.

- Prijatelj je osoba koja je uz tebe i kad ti je najteže. Pravi prijatelji se poznaju u muci - kaže Isidora Bjelica, kojoj se u borbi za život pridružila Ceca, kojoj je Isidorina porodica neizmerno zahvalna.

Spisateljica je u maju ove godine hrabro primila vest da su joj rezultati tumor markera loši, i da će ponovo morati da bije bitku za život. Pošto su joj odstarnjeni jajnici, materica i trbušna maramica, kancer joj se vratio treći put. Isidora je nekoliko dana provela u Švajcarskoj, a tada joj je pomogao Vlado Georgiev, koji je održao koncert u Beogradu i tako skupio novac za lečenje.

2024 © - Vesti online