Utorak 06.10.2015.
15:20
Alo.rs

Kristijan: Lisović bi trebao da se zove "Kiki i njegove žene"

printscreen
Počeo da priča sam sa sobom

- Laku noć, Lisoviću. Dakle, utisak večeri. Danas sam dobio kritike od dragih osoba da sam se promenio da sam ovakav-onakav, da sam brbljiv, neozbiljan i to me je donekle pogodilo. Ja sam onakak kakav čovek treba da bude. Malo odstupim levo ili desno, ali sam lepo vaspitan, radan, odgovoran, savestan, i pre svega dobar čovek. Uveli ste mi ženu Drakule. Sad će biti pravi cirkus - pričao je Kristijan.

- Lisović bi trebalo da promeni naziv. Na jednim vratima treba da piše "To je Kikijeva farma", a na drugim "Kiki i njegove žene". Ovde imamo tri-četri zaljubljene žene. Šta ja to radim da se one ponašaju ovako nekontroliseno. Ništa se ne dešava, samo gledam šta se dešava -  nastavio je da priča, nazivajući Medenicu koja se spremala za spavanje, svojom mamom.

-  Po običaju poslednji ležem, među prvima ustajem i odmah ću da krenem da radim ono što najviše volim, u štali sa životinjama. Moraću da napravim još jedno dva kreveta jer vidim da ćete da uvedete još deset žena i napravićete Šeherezadu i 1001 noć, sa mnom, naravno, u glavnoj ulozi - kazao je Kiki a potom otkrio ko mu najviše nedostaje.

- Pozdravljam sve moje fanove, koji mi se smeju i misle da sam odlepio. Kako ne bih odlepio?! Vidite šta mi se dešava. Jednom ili dve reči: teško meni. Hteo bih da se probudim na drugom mestu, sa mojom ženom i detetom i da pogledam vesti, da vidim šta kaže premijer, šta kaže Nada Macura, nažalost ne možemo da čujemo šta kaže Duško Radović - rekao je Golubović.

2024 © - Vesti online