Ponedeljak 05.10.2015.
22:24
Vestionline, Tanjug

Grbić: Ne "pljujte" Stefana, ja sam kriv

fkpartizan.rs
Preuzeo odgovornost za poraz: Petar Grbić

Iako je za pristalice crno-belih "večiti" krivac Stefan Babović, koji je promašio drugi penal, Grbić sav teret preuzima na svoja pleća.

- Svu odgovornost za poraz snosim ja. Zna se ko izvodi penale i kakva je hijerarhija. Hteo sam da šutiram, želeo sam da se vratim na teren golom. Nisam uspeo. Veći pritisak je kasnije bio na Stefanu, a da je on šutirao prvi put siguran sam da bi ga realizovao. Teško mi je da pričam u ovom trenutku - rekao je Grbić.

Stevanović: Nije stvar psihe

- Promašili smo dva penala, stvarali šanse, dali smo sve od sebe, ali lopta nije htela u gol. Nije stvar psihe, ekipa igra do kraja, stvara šanse, ali moramo da gledamo napred - rekao je Alen Stevanović.

Iz ovog poraza crno-beli će izaći još jači, tvrdi vezista akutelnog šampiona.

- Pravo lice pokazujemo u Evropi. Ne znam šta nam se dešava u domaćem takmičenju. Veliki je zaostatak za Zvezdom - rekao je Grbić i stao u odbranu Babovića, koga su navijači izviždali.

- Bio je ubedljivo najbolji igrač protiv Augzburga, odigrao je utakmicu karijere. Nije zaslužio takve povike sa jednog dela stadiona. Pokušavao sam da smirim strasti u njegovom sukobu sa navijačima, mislim da to nije zaslužio", kazao je Grbić.
    
U utakmici 13. kola Super lige Partizan gostuje 14. oktobra ekipi Radnika iz Surdulice.

2024 © - Vesti online