Ponedeljak 05.10.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: D. Đorđević,

Lepo je imati prijatelje

Penzioneri im šalju poklone: Porodica Ljubisavljević

Ipak, neki od naših dobrotvora nastavili su i dalje da pomažu porodicu sa jedanaestoro dece, oca Dragana i majku Draganu.

Reč je pre svega o zaslužnim penzionerima iz Manhajma u Nemačkoj, Dragoljubu Babiću rodom iz Kostajnice u Srpskoj, Jovanu Živanoviću, rodom iz Modriče kojima se pridružio i Goran Živanović. Ovi humani ljudi uputili su im nedavno 130 evra, od čega su kupljene knjige i školski pribor za decu.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

- Mnogo smo zahvalni Babiću i njegovim prijateljima što nas nisu zaboravili - kaže majka Dragana koja je upravo čekala i poziv iz Ciriha od naše čitateljke, penzionerke Ksenije Naumović, što je odlučila da i ovu familiju obraduje poklon-paketom punim garderobe i slatkiša za svu decu porodice Ljubisavljević, najbrojnije u Pčinjskom okrugu. Hvala čitaocima, lepo je imati prijatelje u velikom svetu.

2024 © - Vesti online