Ponedeljak 05.10.2015.
02:30
prva.rs

Pravi momenat za promenu poze u seksu

pixabay.com
Kao i uvek, i ovde treba "čitati znakove"

Grčevi zbog filmova

Radite nešto što ste videli na filmu, a zapravo je vrlo neudobno. Da, možda je izgledalo dobro dok ste gledali u seriji "Nip tuck", ali ako noge počinju da vam se grče i ne osećate ih, najbolje bi bilo da ovo više ne pokušavate.

Birate pozu u kojoj izgledate sjajno

Ako vam je na prvom mestu to kako ćete izgledati u određenoj pozi dok imate odnose, male su šanse da ćete uopšte uživati u seksu.  

Čim promenite pozu, doživite orgazam

Probali ste drugačiju pozu jednom i odmah ste doživeli orgazam? Dešava se da parovi imaju jednu pozu koja im postaje rutina, koju iz nekog razloga smatraju dovoljno dobrom za oboje. Ipak, ako vam se desi da dostignete vrhunac čim probate nešto drugo, to je znak da treba da promenite mišljenje o prvobitnom načinu vođenja ljubavi.

Uvek partner/ka bira pozu

Najbolje je da zajedno odaberete odgovarajuću pozu, onu u kojoj oboje uživate. Ili da prvu izabere jedan partner, drugu drugi i tako u krug ;)

Nemate iskustvo u toj pozi

Ukoliko se trudite tokom seksa da zapravo ukapirate kako bi ta poza trebalo da izgleda samo da biste došli do užitka, male su šanse da ćete doživeti orgazam.

Ako je poza bolna za partnera/ku

Seks nikada ne treba da bude bolan, osim ukoliko će vas to stimulisati. Dakle, ukoliko vašu partnerku ili vas nešto zaboli, odmah promenite pozu! 

2024 © - Vesti online