Petak 02.10.2015.
18:10
Tanjug

Udovički: Nisam u rijalitiju, radiću dok god imam podršku Vučiča

Fonet/D. A.
Nemojte mene u rijaliti

- Preksinoć sam se vratila sa puta i bila vrlo potresena onim što sam zatekla u medijima. U Srbiji se možemo baviti rijalitijem ili graditi normalan život. Ja sam se vratila u Srbiju i ušla u ovu Vladu da uradim sve što umem i mogu - da u Srbiji gradimo mogućnost normalnog života - navela je Udovički u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

- Setila sam se da sam i pri ulasku u Vladu rekla sebi da neću moći sve da promenim - jedna diskusija može coveka da pretvori u državnog neprijatelja - a da imam pune ruke posla na zadacima koji su upravo poceli da daju ozbiljne rezultate. Jačanje i modernizacija javne uprave je jedini način da našu zemlju izvučemo iz ćorsokaka. Rijalitijem se baviti neću - dodala je potpredsednica Vlade.

Kako je rekla, dokle god vidi da njen posao daje rezultate i dokle god ima podršku premijera za to - to će svim srcem i činiti.

Lider DS Bojan Pajtić je pre par dana naveo da je shvatio da je priskuškivan kada je na sajtu Telepromtera video transkript njegovog razgovora sa Lidijom Udovički, i dodao da se po tome vidi da je prisluškivan, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović na to poručio da ga ni MUP niti BIA nisu prisluškivali.
     

2024 © - Vesti online