Petak 02.10.2015.
13:34
Tanjug

Oproštaj Milojevića pomeren za ponedeljak, Partizan i Čuka se dogovorili

FoNet
Završio mandat: Vladan Milojević

Do odlaganja je došlo na zahtev crno-belih, koji su meč Lige Evrope u Augzburgu završili u četvrtak uveče oko 21.00, što znači da do nedelje ne bi prošlo neophodnih 72 sata, a osim toga imaju i kadrovskih problema.

Meč je bio zakazan za 13.00 sati, pošto istog dana, Partizan ima svečanu akademiju proslave 70. rođendana.

Na utakmici u ponedeljak od klupe Čukaričkog oprostiće se trener Vladan Milojević, koji je saopštio da odlazi iz kluba. Njega će naslediti dosadašnji direktor omladinske škole Zoran Popović.

- Zahvalio bih se svima u Čukaričkom na saradnji. Više neću voditi klub, moja poslednja utakmica je protiv Partizana. Posle toga mesto prepuštam dosadašnjem direktoru omladinske škole Zoranu Popoviću. Ovo je isključivo moja lična odluka - rekao je Milojević.

On je dodao da je to prvo saopštio igračima, na koje je izuzetno ponosan i zahvalio se svima u klubu na saradnji, ali i opštini Čukarica.

- Krenuli smo iz loše situacije, bez struje i vode, da ovaj klub vratimo na prave staze i spasimo od gašenja. Svi su nam se se smejali, mi smo uspeli da se dignemo, igramo kvalifikacije za Ligu Evrope i na kraju donesemo i trofej Kupa Srbije. Uvek sam uživao u fudbalu, nikada fudbal nisam gledao kroz novac. Iskustvo u Čukaričkom ostaje za ceo život. Ovo je moj klub i uvek ću ga podržavati.

Milojević je naglasio da još nije razmišljao o budućem angažmanu.

- Nisam imao kontakte sa drugim klubovima, videću posle Partizana šta će se dešavati. Volim fudbal i želim da ostanem u njemu, a da li će to biti inostranstvo ili domaći klub još uvek ne znam - zaključio je Milojević.

2024 © - Vesti online