Četvrtak 01.10.2015.
21:56
Tanjug

Pazarci oštro: Terziću, sram te bilo!

Tanjug
Foto: Ilustracija

Terzić je u pisanoj izjavi Tanjugu, optužujići Fudbalski savez Srbije da sprovodi politiku dvostrukih aršina i da zajedno sa Partizanom vodi hajku protiv Crvene zvezde, između ostalog naveo da crveno-beli "ne žele da veruju da je Partizan imao neku obavezu prema Novom Pazaru, niti da ih to interesuje, ali je očigledno da FSS primenjuje selektivnu pravdu i sprovodi politiku dvostrukih standarda".

- To su sramne optužbe, kome mi to dugujemo? Novi Pazar je jedina ekipa koja igra samo za sebe, pretprošle sezone je direktno uticao i doneo titulu Zvezdi, uzevši Partizanu bod. Zvezdu smo prošle sezone savladali u Pazaru, ispostavilo se da je to bio prelomni meč u borbi za titulu - izjavio je generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać.

On je naveo da je Novi Pazar takođe jedina ekipa koja u prošloj sezoni nije poražena od Partizana i da crno-beli već tri meča zaredom ne uspevaju da ga pobede.

- Ako iko treba da se žali na dvostruke aršine, onda smo to mi. Nama se dižu nepostojeći ofsajdi i mi smo ti koje svi uvek gledaju kroz lupu i nikad nam se ne progleda kroz prste - poručio je Korać.

U 12. kolu Superlige Srbije Novi pazar predstojećeg vikenda dočekuje ekipu niškog Radničkog.

2024 © - Vesti online