Sreda 30.09.2015.
18:17
Vestionline

Ceca sa patrijarhom Irinejem na ručku

youtube.com
Poklonila se patrijarhu

Službu u manastiru Rajinovac držao je patrijarh Irinej sa Cecinim duhovnikom Stefanom Sarićem. Uz molitvu, pogaču i pomoć koju je pružila, pevačica se pozdravila sa kaluđericama koje često sreće u ovom manastiru.

Ceca je na liturgiju, na kojoj joj je duhovnik namazao čelo svetom vodom, Ceca je došla sa bratom Milanom Marinkovićem, sestrom Lidijom, zetom Predragom Ocokoljićem i sestrićima Ilijom i Petrom.

youtube.com
Ceca jedina žena za patrijarhovim stolom

- Često dolazim u manastir Rajinovac, kao i cela moja porodica, jer je ovo raj za dušu. Ovde uvek nađem mir i volim da razgovaram sa ljudima koji su deo manastira jer me oni ne gledaju kao javnu ličnost. Nažalost, klizište je učinilo svoje i potrebna su novčana sredstva kako bi se obnovio - kaže Ceca, koja je apelovala kako na svoje kolege, tako i na sve one koji su u mogućnosti da pomognu i uplate novac na humanitarni račun otvoren u Komercijalnoj banci.

Osim Ražnatovićeve, u porti manastira kao dobrotvori pojavili su se Velimir Ilić, Dušan Bajatović, Dragomir Karić, Dejan Tomašević, Cecina frizerka Bucka, zlatar Nebojša Bojović, Aco Pejović sa suprugom i pevačice Sanja Đorđević i Viki Miljković.

Cecinu posetu manastiru Rajinovac možete videti na snimku od 1:23 minutu.

2024 © - Vesti online