Sreda 12.05.2010.
01:45
Vestionline, Net.hr

Menjao golmana i postigao het-trik

Posljednje kolo treće lige brazilske Pauliste, obeležio je totalno neobičan događaj. Naime, obema ekipama Juventusa i Palmeirasa trebala je pobeda kako bi osigurali kvalifikacije za viši rang, odnosno Drugu ligu.

Nakon 90 odigranih minuta rezultat je glasio 2:2, a onda se desila neverovatna stvar. Napadač Palmeirasa i dvostruki strelac Diogo, žrtvovan je zbog isključenja svog golmana i morao je poslednjih nekoliko minuta da stane na gol svoje ekipe.

Međutim, on nije samo spasao svoju mrežu, već je uspeo da postigne i treći gol, i svojim het-trikom odveo ekipu Palmeirasa u plej-of.

Domaći Juventus je uprkos vođstvu od 2:0 iz prvog poluvremena, tako uspeo da najpre primi dva gola, a onda u jeku napada i isključenja golmana Palmeirasa, koji se potukao s protivničkim igračem i zaradio crveni karton, primi i treći pogodak od Dioga, koji je bio primoran da stane među stative, jer je trener već obavio sve tri izmene.

Igrala se 93. minuta kada su svi igrači Juventusa uključujući i golmana pohitali naprijed u nadi da će postići gol vredan kvalifikacija za viši rang, međutim, nakon kornera loptu je uhvatio upravo Diogo i sa svog gola kompletirao jedan od najčudnijih het-trikova u istoriji.

2024 © - Vesti online