Ponedeljak 28.09.2015.
13:35
Blic

Severina želi da rodi devojčicu Igoru. Na medeni mesec idu u SAD

Instagram/Severina
Fali još samo beba

Severina Vučković ne krije sreću zbog toga što je Igor Kojić (28) postao i zvanično njen životni saputnik. Pevačici koja se nedavno svom vereniku zaklela na večnu ljubav u crkvi u Istri, kako izvor tvrdi, fali još jedno dete kako bi kompletirala svoju porodicu i upotpunila svoju sreću. 

Iako je venčanje bilo zakazano za novembar, Severina i Igor iznenadili su sve, pa čak i neke prijatelje.

Prema pisanjima hrvatskim medija, osim kumova, Severinine majke i malog Aleksandra, veoma mali broj gostiju prisustvovao je ceremoniji venčanja. 

Tako je i dalje neizvesno da li je sada i zvanično hrvatski svekar Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom bio jedan od gostiju na Balama. Keba se u toku jučerašnjeg dana nije javljao na telefon, a dok neki pričaju da je viđen na venčanju, drugi tvrde da su ga videli u Beogradu, i to baš u vreme velike svečanosti, pa je ceo događaj i dalje pod velom tajni.

Nakon što su se zakleli na večnu ljubav, rešili su da idu u Ameriku, u posetu Igorovoj sestri Nataši - Taši, saznaju mediji.  Naime, Nataša je preko Instagrama kontaktirala Severinu i pozvala je u Ameriku, i to na surfovanje. 

Zanimljivo je što će sa njima ići i Igorovi roditelji, tata Dragan Kojić Keba i mama Olja.

- Olja je isplanirala da prvo ona i Keba odu kod Taše, a da im se zatim pridruže i mladenci. Tako će moći još intimnije da proslave svoje zavete i uživaju u opuštenoj porodičnoj atmosferi - kaže izvor blizak paru.

Medijska tišina

Po svemu sudeći, i Severina i Igor su rešili da nastave sa medijskom tišinom jer se nisu javljali na telefone niti su se oglašavali na društvenim mrežama, što nije tipično za hrvatsku zvezdu.

2024 © - Vesti online