Nedelja 27.09.2015.
19:22
Blic rs

Albanska TV vatra skinuta sa programa

screen shot
Ovako se snimala

Voditeljka je nosila samo sako koji je prekrivao, ali i otkrivao grudi, što je doprinelo većoj gledanosti dnevnika. Ipak, njeni poslodavci su pobesneli kada su čuli da je Enki, koja dala i izjavu "Blicu", odlučila da unovči svoju slavu tako što je prihvatila ponudu "Plejboja" da se skine i pokaže svoje grudi.

Zbog ove odluke, Enki je suspendovana. Britanski "Dejli mejl" piše da su nagost i toples još uvek tabu teme u konzervativnoj Albaniji gde 60 posto stanovništva čine muslimani.

Ismet Drišti, direktor televizije, kazao je da je voditeljka suspendovana i da trenutno vode pregovore s njom kako bi je odgovorili od fotografisanja za "Plejboj".

- Trebala bi se skoncetriše na novinarstvo i svoje studije. Rekao sam joj da ne ide na to snimanje. Još pregovaramo i nadamo se rešenju problema - kazao je Drišti.

Istakao je da je Enki zaposlio jer je shvatio da se na televizijskim stanicama u Albaniji uvek pojavljuju ista lica koja nose istu političku poruku, a da je ona bila nešto novo i sveže.

Otkako se pojavila na malim ekranima dobijala je mnoge ponude, a treutno studira odnose s javnošću na lokalnom fakultetu.

2024 © - Vesti online