Nedelja 27.09.2015.
12:33
Vestionline

5,4,3,2,1... Zvezdi je ovo važno!

kkcrvenazvezda.rs
"Pionir" će biti krcat

Menadžment i uprava kluba, potrudili su se i u prošlim godinama, pa i pred sezonu koja stiže, da obezbede maksimalan komfor svima koji žele da gledaju utakmice Crvene zvezde, ali i da im olakšaju mogućnost da dođu do sezonske ulaznice.

Podsećamo da je dvorana "Pionir" u kojoj će Zvezda u takmičarskoj 2015/16 odigrati sve utakmice u okviru EL, ABA i KLS lige, kapaciteta 6. 000 mesta. 

Pročitajte još:

Zvezdi lekcija od Fenera

Svi vlasnici sezonskih ulaznica tako su osigurali svoje mesto pred mečeve sa Realom, Fenerbahčeom, Bajernom...derbije u ABA ligi sa ekipama Cedevite, Budućnosti, Partizana, mečeve u završnici domaće lige, potencijalne utakmice u TOP 16 fazi Evrolige ili završnici Evrokupa.

Crveno-beli su u prethodne dve sezone obarali sa navijačima sve moguće rekorde, po broju posetilaca u Evrokupu, Evroligi, po broju decibela i huku navijača sa tribina, i uz njihovu podršku stizali do velikih pobeda. Sa druge strane, to znači samo jedno,  dvorana "Pionir" će za mnoge velike utakmice u novoj sezoni, biti mala da primi sve navijače Zvezde.

Zato iz kluba apeluju na sve zainteresovane, da se prodaja sezonskih ulaznica završava početkom oktobra. Kupovinom sezonske karte, obezbeđuje se sigurno mesto za skoro 40 utakmica KK Crvena zvezda u novoj sezoni.

2024 © - Vesti online