Nedelja 27.09.2015.
12:19
Vestionline, mondo.rs

Mojsilović o spornom meču: Šta vam nije jasno? Ja sam trener i sastavljam tim

FoNet
Ima opravdanje: Stevan Mojsilović

Trener Stevan Mojsilović iz nepoznatih razloga nije ni poveo u Beograd čak sedmoricu od 11 igrača sa najvećom minutažom!

U startnu postavu uvrstio je četvoricu fudbalera koja ove sezone nisu provela ni minut na terenu i još četvoricu koja su prethodno bila u epizodnim, ili simboličnim ulogama.

- Ako nam vi novinari oduzmete pravo da sastavljamo tim, čemu onda mi treneri uopšte služimo - kontrapitanjem je reagovao Mojsilović na konferenciji za novinare.

- Odluka o startnih 11 bila je moja - dodao je on.

OFK Beograd, koji se našao u centru pažnje i posleporaza od Crvene zvezde rezultatom 2:6 (2:0) u prvom kolu, pred meč protiv Spartaka je bio poslednji na tabeli sa šest bodova iz 10 utakmica (dve pobede i osam poraza).

Pobedom od 2:0 "romantičari" su preskočili Radnik i Jagodinu (meč manje) i došli na 14. mesto sa devet bodova, dok je Spartak 11. sa 11 bodova, s tim da u nedelju popodne mogu da ga (pre)stignu Voždovac i Metalac.

Zanimljivo je da su Subotičani na Karaburmi promašili penal pri vođstvu domaćih od 1:0 u drugom poluvremenu. Kazneni udarac neuspešno je izveo Milan Jokić, koji je bio "starter" nakon što je od mogućih 900 minuta u Super ligi ove sezone odigrao samo 72.

2024 © - Vesti online