Subota 26.09.2015.
20:51
Tanjug

Božović: Bodovi se pišu

FK Crvena zvezda
Zadovoljan: Miodrag Božović, trener Crvene zvezde

Crveno-beli su na domaćem terenu slavili protiv Novog Pazara rezultatom 2:0, u utakmici 11. kola nacionalnog prvenstva

- Odigrali smo vrlo težak meč, Novi Pazar se veoma organizovano branio. Srećom smo uspeli da damo gol u nadoknadi prvog dela igre. U nastavku smo igrali bolje, ali nismo stvorili mnogo prilika. Ne znam šta bi bilo da je Pazar iskoristio šansu u finišu. Najvažnije je da smo osvojili tri boda - rekao je Božović posle utakmice na konferenciji za medije. 

Trener crveno-belih ističe da je zadovoljan partijama kapitena Aleksandra Lukovića i strelca prvog gola Marka Grujića. 

- Grujić je dao gol, borio se i radio ono što je trebalo. I Luković je odigrao dosta dobro, ovo mu je prva od početka i zadovoljan sam. Međutim, sistem takmičenja napravljen je da samo prednost od 20 bodova garantuje sigurnost. Ima još mnogo da se igra, gubićemo i mi bodove - zaključio je Božović. 

Njegov kolega sa klupe Novog Pazara, Mladen Dodić, naveo je da je Crvena zvezda na utakmici potvrdila kvalitet. 

- Primili smo dva gola u nadoknadi vremena i možda smo mogli bolje da prođemo. Bez obzira na dominaciju Zvezde, kontrolisali smo dešavanja u prvom poluvremenu. Imali smo priliku da dođemo do remija u finišu, ali je Vusljanin promašio - kazao je Dodić. .

U nastavku prvenstva Crvena zvezda sledećeg vikenda gostuje Spartaku u Subotici, a Novi Pazar dočekuje ekipu niškog Radničkog.

2024 © - Vesti online