Subota 26.09.2015.
10:33
informer.rs

Čume "zakukao": Sve sam joj kupio, čak i majmuna, a ona mi smestila!

youtube.com/rudar7
Sve dao ženi, a ona tako...Sram je bilo

Čume je u tužilaštvu opet ispričao kako mu je sve smestila supruga.

- Ona nije normalna! Sve sam joj pružio u životu, kupovao sam joj šta god je poželela. Htela je majmuna, kupio sam joj majmuna! Samo za nadogradnju kose sam joj platio oko 2.000 evra. A ona me je smestila u zatvor lažnim optužbama. Za to vreme se j... sa policajcima koji je čuvaju i ko zna sa kim sve. I nemilice troši moje pare - jadao se Buha tokom tročasovnog saslušanja iza zatvorenih vrata.

Tanjug
Ivana Buha

Ivana je, naime, prijavila muža i vlasnika auto-servisa "Vest" iz Surčina Stevana Petoševića da su prekucali brojeve na šasiji na ukradenom "ferariju" i da su nabavili lažne papire za taj auto. Nakon toga Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu je pokrenulo postupak protiv obojice. Petoševiću je 5. septembra određen pritvor, a Čume je iz zatvora u Padinskoj Skeli doveden u petak na saslušanje.

Veštačenjem skupocenog vozila potvrđeno je ne samo da nema uredne papire već i da je za njim raspisana Interpolova poternica jedne osiguravajuće kuće iz Austrije! Prilikom pretresa Petoševićevog auto-servisa, kako saznajemo, istražni organi otkrili su još dva vozila sa "neurednim" papirima. Navodno su u pitanju kombi i kamion-šleper.

Istovremeno, policija je po nalogu nadležnog tužilaštva ispitala eventualne zloupotrebe i propuste zaposlenih u KPZ "Padinska Skela", jer je Ivana prijavila policiji da joj je muž pretio iz tog zatvora, zahtevajući od nje da pred tužiocem povuče optužbe za "ferari". 

2024 © - Vesti online