Petak 25.09.2015.
11:53
alo.rs

VIDEO: Kristijan poludeo, tukao trojicu učesnika "Farme"

youtube/Farma Official Channel
Kristijan udara jednog od učesnika

Haos je nastao kada je balerina završila u šupi sa Vladom, Acom i Milošem. Ivan Gavrilović, koji je šetao po imanju, čuo je uzdahe i jaukanje iz šupe te pozvao Kristijana.

Kada je Golubović otvorio vrata, Jelena je istrčala napolje a Kristijan najpre lupio Milošu šamar, da bi se fizički obračun kasnije nastavio unutar imanja.

- Pu*i bre ku**c klošarko jedna! Kurve**no! Je**š se sa trojicom! Malo ti je jedan ku**c pa hoćeš tri! - urlao je Golubović.

- Zašto ne mogu da se družim s momcima? - branila se Jelena, dok ju je Golubović vukao, a onda i šutnuo.

Stanija je istrčala za balerinom, koja joj je ispričala kako joj je Kiki lupio šamarčinu, iako u šupi ništa nije radila.

Kada su se Aca, Miloš i Vlada vratili na imanje, Golubović ih je nekoliko puta udario, potom i izbacio napolje. Ostali farmeri ostali su u šoku i nepomično stajali dok su posmatrali šta se dešava.

Jelena Krunić i Stanija Dobrojević potom su napale Kristijana u spavaćoj sobi:

- Šta ti sebi dozvoljavaš zbog jedne kurv**ine i tri kučeta! To su namerno uradili da bi te diskvalifikovali!

Ova agonija trajala je sat vremena, a sve je zapravo bila neslana šala koju su najpre započeli Jelena, Aca, Miloš i Vlada te simulirali grupni seks, da bi im se potom priključio i Kristijan (kada je otvorio vrata šupe objasnili su mu da je sve nameštaljka).

Očigledno su svi toliko dobri glumci, pošto su Maja i Stanija na kraju plakale, a ostatak ukućana ostao šokiran. Jedino je Milić posumnjao da je sve šala.

Kada su im na kraju saopštili da su odglumili - nastao je novi haos pa danas većina farmera ne razgovara sa akterima ove priče jer su ljuti na njih.

2024 © - Vesti online