Četvrtak 24.09.2015.
18:19
Tanjug

Akcioni film Breda Pita isprepadao životinje i irsko selo

Reuters/A.K.
Kuće se tresu, a životinje drhte zbog Pitovog novog filma

Krave, kokoške i konji su "prestravljeni" čestim eksplozijama koje se čuju sa snimanja ovog holivudskog blokbastera u produkciji Pitove kompanije Plan B.

- Počelo je prošlog ponedeljka lupnjavom, pucnjavom i manjim eksplozijama - izjavio je Džejson Mekilion, jedan od žitelja Baligalija.

- Ubrzo su usledile veće eksplozije. Od njih mi se zatresla cela kuća - rekao je on nezadovoljno, navodeći da su se životinje "izbezumile od straha".

- Moj pas je drhtao sakriven ispod stolice, a kokoške su se razletele na sve strane. Komšijini konji su jurišali kao pomahnitali, a on sam je zamalo stradao kada su krave krenule u stampedo - kaže Mekilion, dodajući da je izgledalo kao da se vodi rat.

- Ovo je seosko područje, u kom je obično mirno. Životinje su nenaviknute na buku zato su tako histerično reagovale - rekao je on.

Film, u kom glume Čarli Hunam, Robert Patinson, Sijena Miler i Tom Holand, prati priču britanskog vojnika i špijuna Persija Foseta koji je 1925. godine nestao u brazilskoj džungli sa svojim sinom dok je bio na tragu napredne civilizacije Z. Film bi u bioskope trebalo da stigne 2016.

Ovo nije prvi put da snimanje jednog filma u kom učestvuje Pit uznemirava lokalno stanovništvo. U novembru 2013, reditelj ratne drame "Bes" (Fury), Dejvid Ajer, morao je da se izvini stanovnicima Širburna, u Oksfordširu, pošto ih je u pola noći probudila pucnjava tokom snimanja ratne scene.

2024 © - Vesti online