Utorak 22.09.2015.
15:08
Tanjug

Pajtić: Tadić i Čeda rade za Vučića

Fonet/B. P.
Ništa ne treba da nas iznenadi: Vučić i Tadić

- Ulaskom u takvu koaliciju mi bismo im doneli glasove, a oni bi sutra podržavali SNS i Vučića - rekao je Pajtić u izjavi novinarima u Kragujevcu, gde je prisustvovao ponovnom postavljanju spomen ploče Zoranu Ðinđiću, nakon što je prethodna ukradena.

Na pitanje novinara da li strahuje od koalicije SDS-LDP i može li ona da ugrozi DS, Pajtić je rekao da ne strahuje, kao i da ga ne interesuju stranke koje nisu u vlasti.

- Te stranke mesecima iznose tezu da Aleksandru Vučiću treba pomoć i podrška, iako je njegova vlast u prethodne četiri godine pogubna u socijalnom, ekonomskom, demokratskom i svakom drugom smislu - rekao je Pajtić.

On je dodao da DS opozicionim partnerima smatra one stranke koje učestvuju u protestima demokrata širom Srbije i koje su, kako je rekao, u stanju da se suprotstave Vučićevom režimu, među kojima je i Zajedno za Šumadiju, čiji je lider Veroljub Stevanović.

Na pitanje da li će izbori biti na proleće ili ranije, Pajtić je rekao da vladajuća koalicija neprestanim licitiranjem oko održvanja izbora skreće pažnju sa socijalnih i ekonomskih tema.

2024 © - Vesti online