Utorak 22.09.2015.
13:42
24sata.hr

Zaradio 18 šavova "tamo dole" jer je spasavao ženu od pauka

skinologica.com
Bolno iskustvo: Ova priča sigurno je bila bolna za sve muškarce

Jedan od najpopularnijih sekcija Reddita je i "TIFU". To je skraćenica za "Today I F*cked Up", a verujemo da vam to nije potrebno prevoditi.

U poslednja dva dana najpopularnija TIFU priča pripada korisniku pod nadimkom "SexyShafter". Ona je toliko bizarna, a u isto vreme jao bolna. Zato upozoravamo muškarce na moguće bolove u preponama za vreme čitanja. 

- Trenutno renoviram veliki deo svoje kuće, a prethodno veče sam započeo rad na stepeništu. Inače spavam potpuno go, pa kad sam u 6 ujutro začuo stravičan vrisak svoje supruge, jednostavno sam bez ičega na sebi potrčao u prizemlje. Usred stepenica sam izgubio ravnotežu i počeo da padam jer sam se spotakao na čekić koji moja lenja guzica nije bila u stanju da pospremi - prepričava nesrećni čovek svoju priču.

- Posle pada za koji se činilo da traje 15 sekundi, konačno sam lupio u pod i iste sekunde osetio neverovatan bol u preponama. Zapomagao sam i zvao pomoć. Kada sam spustio pogled video sam da mi je međunožje potpuno rasparano. Shvatio sam da sam u padu zapeo za jedan ekser koji nije bio potpuno nabijen u dasku. Sada sam upravo napustio bolnicu nakon operacije na kojoj sam zaradio 18 šavova. Sve je u redu. Kada sam došao svesti pitao sam suprugu zašto je vrištala. 

- Oh, videla sam pauka - odgovorila je. 

I šta reći i kakvu pouku izvući? Život zaista piše drame. 

2024 © - Vesti online