Utorak 22.09.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Još jedna Sergejeva pobeda

Miljenik čitalaca: Sergej Milićević

Sve ono što je ovaj uvek veseli dečačić preživeo u poslednje tri godine, teško da bi izdržao i odrastao čovek.

Ni njegovim roditeljima nije bilo lako, ali uvek su sa optimizmom, verom i zahvalnošću dočekivali svaki naredni dan.

Tako nam je ovih dana stigao i mejl od majke Jasne Milićević-Jelenković, posle povratka iz Turske:

- Želim da plemenite čitaoce 'Vesti' obavestim o najnovijim rezultatima sa poslednje kontrole u Istanbulu. Krajem avgusta Sergej je snimao glavu i išao na preglede kod neurohirurga, onkologa i radiologa.

Na snimcima je uočeno malo umanjenje tumora. Lekari su zadovoljni njegovim zdravstvenim stanjem i sledeću kontrolu zakazali su za šest meseci.

Sećate se da je Sergej operisan u decembru 2014. kada je, zbog velikog rizika, uklonjeno samo oko 40 odsto tumora i prateća cista.

Posle kraćeg oporavka, Sergej je tretiran aparatom koji zrači direktno tumor i ne oštećuje okolno tkivo. Primio je trideset terapija. Moj sin se dobro oseća, lepo razvija i popravlja. Ima dobar apetit i malo se ubuckio. Pun je energije, radosti i radoznalosti. Hvala svim dobrim ljudima.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online