Petak 18.09.2015.
14:21
Vestionline

Šta se desi kada se dohvate dva lajava krelca?

Tanjug
Frojd bi imao što šta da kaže o MIlanovićevom shvatanju sopstvene veličine. Ali i Vulin je podjednako maštovit

I šta se desi kad se dohvate "dva lajava krelca"? Eto, naš ministar Aleksandar Vulin je na prozivku premijera Hrvatske Zorana Milanovića i priču o orlovima i muvama, implicirao da je njegov kolega/političar/komšija - kokoška.

- Sramota je da se jedan premijer spusti tako nisko. Posebno što mu se Vlada pokazala sasvim nesposobnom da reši problem nekoliko hiljada migranata. Ipak, ne mogu da se ne nasmejem na to što je sebe uporedio sa orlom, više mi liči na jednu domaću jestivu pticu koja nosi jaja i očerupa se pre nego se pojede - rekao je Vulin za "Alo".

To zaista nije nivo ophođenja sa Hrvatima i ministar Vulin bi morao da bude svestan da tako ne sme da se ponaša.

Biti u istoj ravni s ljudima koji su imali NDH, genocidnu državu koju i danas podržava veliki broj Hrvata, koji i danas kliču ustaške pokliče na velikim manifestacijama, koji su na pragu 21. veka uz pomoć SAD i EU napravili gotovo nacionalnu čistu domovinu, koju su napravili Jasenovac i logor za decu (jedini u istoriji čovečanstva) u II svetskom ratu, koji su pre samo dve decenije proterali više od 220.000 Srba sa svoje teritorije, i koji su brže-bolje zatvorili vrata današnjim izbeglicama iz Sirije, Avganistana, Iraka... - biti, dakle, u ravni s njima, to je iskreni ljudski poraz i nedostatak svakog dostojanstva.

Ostavite se zato, ministre, priče o lajavim krelcima, nego dajte da nastavimo da pomažemo ljudima u nevolji. Pa nismo mi Hrvati, pobogu...

2024 © - Vesti online