Utorak 11.05.2010.
13:27
Blic rs

Batler ispraćen velikom žurkom!

 Oproštajna žurka za Batlera trajala do zore
 

Poznati glumac ovog puta je došao bez devojke Martine Rajić, a kako piše "Story" on je proveo veče sa lepom plavušom Milom Novaković. Lepa devojka nije želela da komentariše ove navode medija…

Kako god bilo, Batler je zaista maksimalno iskoristio svoje vreme u Beogradu (a beogradske devojke su mu se očigledno bacale pred noge), a na oproštajnoj žurci u jednom trenutku popeo se na binu i sa "Bla bla bendom" i nekadašnjom učesnicom Operacije trijumf Mikom Kostić pevao iz sveg glasa. U pitanju su bile numere “Light my fire” i “Sex bomb”.

Ovom svojevrsnom Batlerovom šou prisustvovali su i Ralf Fajns, koji je sedeo sa našim biznismenom Dan Tanom i njegovom ćerkom Gabrijelom, inače producentom filma. Takođe, tu su bili i glumici Danijela Vranješ, zatim Ana Sofrenović i Dragan Mićanović, koji su se većinu vremena ljubili i grlili.

Sa druge strane sedeli su pevačica Ana Nikolić u pratnji dečka i mame Miljane, koji su se takođe dobro zabavljali. U prijatnoj atmosferi uživali su i Marko Mišković, Srđan Šaper i Maksa Ćatović.

2024 © - Vesti online