Utorak 11.05.2010.
12:19
J. Arsenović - Vesti

Ljuta Tijana napustila reviju

Organizatori planiraju da ova manifestacija postane tradicionalna i da se održava svake godine. Za razliku od publike koja je sedala na tribinama, poznate ličnosti sedele su na mestima uz sam teren, tik uz improvizovanu pistu na šljaci. U prvom redu bili su Novak Đoković sa mamom Dijanom i tatom Srđanom, Danica Drašković, Radmila Hrustanović, Verica Rakočević, Cile Marinković sa suprugom i ćerkom.

Tijana Dapčević bila je smeštena na tribini, ali joj to nije odgovaralo pa je demonstrativno napustila reviju i vreme provela u obližnjem kafiću.


Kolekciju za jesen/zimu prikazali su Draž Pletenine - Urška i Tomaž Draž iz Slovenije, iz Hrvatske su stigli Morana Saračević i Martina Čičko - Karapetrić, koji su predstavili bele, žute, roze i plave ekskluzivne haljine sa našivenim cvetovima, karnerima i vezom.

Iz Crne Gore predstavila se Marina Banović, čiji su modeli podsećali na crnogorske nošnje sa vezenim pojasevima. Bosnu i Hercegovinu predstavila je Aida Korman, a reviju je zatvorila srpska kreatorka Dragana Ognjenović.

2024 © - Vesti online