Sreda 16.09.2015.
15:54
Tanjug

Jagodina: Povređeni policajci prilikom hapšenja 6 osoba

Tanjug
U stanovima uhapšenih pronašli drogu i vatreno oružje (Foto: Arhiva)

Među uhapšenima su dva maloletnika, a uhapšeni su "zbog postojanja osnova sumnje da su se bavili prodajom opojnih droga", stoji u saopštenju.

- U pretresu stanova i drugih prostorija kod osumnjičenih je pronađeno vatreno oružje, heroin razmeren i spremljen za prodaju i marihuana u zasadima i u sušenom obliku - navodi se u saopštenju.

- Takođe, osumnjičeni se terete da su izvršili i krivična dela protivpravno lišenje slobode, nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Dvojica osumnjičenih su, prilikom hapšenja, pružala otpor i tom prilikom su dva policijska službenika zadobile povrede - piše u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da će "maloletni osumnjičeni u toku dana biti privedeni višem javnom tužilaštvu u Jagodini", a ostalim osumnjičenima je "uz odobrenje Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, određena mera zadržavana do 48 sati".

U ovoj akciji, stoji u saopštenju, "još protiv osam osoba je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela u vezi sa drogom".

2024 © - Vesti online