Četvrtak 17.09.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Nina ide na transplantaciju

Vesti
Nina Spremović

Tada se gotovo cela Srbija digla na noge kako bi se obezbedio deo sredstava za lečenje u inostranstvu, gde je primljena zahvaljujući avansu koji je dat, a u kome su učestvovali i čitaoci "Vesti".

Njeni roditelji i prijatelji obaveštavaju vrlo često javnost o rezultatima dosadašnjeg tretmana: četvrti i poslednji ciklus Nininog lečenja, kao pripremne faze za transplantaciju koštane srži su u toku.

Ova hrabra devojčica završila je sa primanjem lekova, sve cikluse dosadašnjeg lečenja podnela je dobro, a zahvat se planira za oko mesec dana. U toku je i traženje najidealnijeg donora.

"Na žalost, transplantacija je jedina šansa, druge nema. Sredstva i dalje prikupljamo, jer još nemamo sumu od 140.000 evra, koliko nam je potrebno. Nadamo se pomoći i od srpskog državnog zdravstvenog fonda iako još uvek nisu dobijena nikakva novčana sredstva za Ninino lečenje! Svi vi koji ste dosad pomogli i koji i dalje činite napore bili ste i ostali neprocenljivo važni za život naše Nine i hvala vam na tome, po ko zna koji put", poručio je otac Nenad Spremović.

Dobrim željama za što brže Ninino ozdravljenje pridružuju se i naši plemeniti čitaoci. Svima nam je iskreno žao što su mnogobrojna bolesna deca Srbije danas osuđena da pomoć očekuju samo putem donacija dobrih ljudi i SMS poruka.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

 

 

 

2024 © - Vesti online