Sreda 16.09.2015.
10:48
Vestionline, blic.rs

Nije prvoaprilska šala: Čović i Vujošević povukli sve tužbe jedan protiv drugog

Fotomontaža Vestionline/Foto: Tanjug i kkcrvenazvezda.rs
Nema više tužakanja: Nebojša Čović i Duško Vujošević

- Ono što se događa u Partizanu je njihova interna stvar i to su njihove interne odluke. To ne bih komentarisao jer imam previše svojih obaveza, a i ne želim da se bavim prošlošću. Pošto vidim da se odlazak trenera Partizana naziva “krajem jedne epohe” kakva god ona bila, hajde da novu započnemo onako kako su to decenijama, u prošlosti, radili ljudi koji su vodili crveno-bele i crno-bele, na zdravim osnovama uz isključivo sportsko rivalstvo u miru - rekao je Čović za "Blic".

Predsednik crveno-belih je za naš list potvrdio da je povukao sve tužbe protiv bivšeg trenera crno-belih.

- Često sam neargumentovano bio meta napada Duška Vujoševića, koji je prelazio svaku meru i napadao moju porodicu i mene. Tokom prethodne godine podneo sam zbog navedenih napada veći broj privatnih tužbi protiv Duška Vujoševića. Ipak, iako je Vujošević ostao bez ikakvih funkcija u klubu, a i dalje obavlja funkciju predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, kao moja želja da Zvezda i Partizan počnu da razvijaju odnose na nekim drugim i mnogo zdravijim osnovama, saglasio sam se sa mojim advokatskim timom da u koordinaciji sa advokatima Duška Vujoševića povučem sve privatne tužbe protiv njega i time stavim tačku na sve što se događalo u prethodnom periodu - dodao je Čović.

Izgleda su "ratne sekire" zakopane...

Vestionline su za 1. april pisali da je palo pomirenje Vujošević i Čovića. Naravno, tada smo se malo šalili, ali Izgleda da smo bili vidoviti...

2024 © - Vesti online