Subota 12.09.2015.
09:26
blic.rs

Niš: Celu noć držao ženu kao taoca u restoranu

Reuters
Ženu pištoljem primorao da stoji pored njega i sluša kako je vređa

Policija je u petak uveče oko 22 sata dobila prijavu i u bašti jednog ugostiteljskog objekta u centru Niša zatekla osumnjičenog N.S. koji je vređao bivšu suprugu i pištoljem, koji je držao u ruci, primoravao da bude pored njega i razgovara sa njim.

Pripadnici niške policije su obezbedili mesto događaja, a angažovan je i pregovarački tim iz Niša koji je primenom različitih metoda pokušavao da osumnjičenog ubedi da pusti bivšu suprugu. Naoružani napadač je pucao iz revolvera, ali niko nije povređen.

Posle tročasovnog pregovaranja pripadnici žandarmerije su, uz upotrebu ''šok'' bombe i fizičke snage savladali N.S. a u munjevitoj interevenciji policije niko nije povređen.

- Po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti, nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija se zahvaljuje građanima i stanarima okolnih zgrada na saradnji i razumevanju - saopštila je niška policija.

2024 © - Vesti online