Petak 11.09.2015.
11:09
Vestionline

Brejdi i Gronkovski uništili Stilerse

Reuters
Rob Gronkovski (87) hvata savršeni tačdaun pas Toma Brejdija

Četa Bila Beličika sigurnom igrom je dokazala da će i u ovom šampionatu da bude glavni favorit u AFC -u za plasman u jubilarni 50. Superboul.

Briljirao je Tom Brejdi, koji je imao četiri tačdaun pasa, od toga tri ka fenomenalnom tajt endu Robu Gronkovskom, dok je jedan tačdaun postigao, takođe, tajt end Skod Čendler. S druge strane, odlična igra veterana De Anđela Vilijamsa, koji je sjajno zamenio suspendovanog Lejviona Bela, i odlični vajd risiver Antonio Braun nisu bili dovoljni Pitsburgu da napravi iznenađenje u Masačusetsu.

Do trijumfa, Brejdi i drugovi su došli lakše nego što rezultat govori. U poslednjim sekundama meča, Braun je na dodavanje Rotlisbergera uspeo da postigne tačdaun, koji je bio dovoljan samo da se ublaži poraz Stilersa, koji su imali mnogo problema u odbrani. Pitsburg mora mnogo bolje ako želi i ove sezone da se plasira u plej-of.

Ostale utakmice prvog vikenda igraju se u nedelju i ponedelajk, a derbi je u Čikagu, gde Bersi dočekuju ljute divizijske rivale Grin Bej Pekerse.

2024 © - Vesti online