Četvrtak 10.09.2015.
10:19
Alo!

Lea Kiš "skinuta" sa Pinka

Vesti
Ne zna se da li je na tapetu zbog RTS-a ili zbog popularnosti Farme: Lea Kiš

- Šta je razlog ovih nesuglasica i razlaza, niko ne zna. Iako se šuška da je to možda zbog Leinog konkursa na RTS-u i želje da pređe na Javni servis Srbije, ima onih koji tvrde drugačije. U prinicipu, niko ne zna o čemu se pričalo na sastanku voditeljke i predstavnika televizije, ali ona je obaveštena da njena emisija nije u planu nove programske šeme. Lea će biti na stendbaju do daljeg i nikome nije poznato šta će biti od Nove godine i da li će uopšte biti nastavljena saradnja s njom - rekao je izvor beogradskog dnevnika.

Novinari su kontaktirali i Leu Kiš, koja je rekla da se trenutno oseća loše zbog smrtnog slučaja u porodici jer joj je umrla tetka, da ne želi da misli o poslu i da zbog toga nije stigla da počne sezonu na vreme.

Voditeljka je rekla da nije tačno da neće raditi, a sa TV Pink je stiglo objašnjenje:

- Budući da je interesovanje za Farmu iznad očekivanja, neke od emisija su na kraćoj pauzi, uključujući i "Nedeljno popodne". Obavestićemo vas o terminu povratka na ekrane - rekao je za Alo! Darko Popović, savetnik Željka Mitrovića za program i direktor PR i promo.

2024 © - Vesti online