Sreda 09.09.2015.
23:15
Blic.rs

Otkrivena ružna prošlost novog dečka Sandre Bulok

Reuters
Dečko joj mazao vrata izmetom: Sandra Bulok

U medijima su se pojavile šokantne informacije o Brajanu Randalu, nedugo nakon što je objavljeno da je on u vezi sa Sandrom Bulok.

Naime, njegov bivši komšija podneo je zahtev za zabranu prilaska protiv Randala 2012. godine, zato što je razmazao izmet po njegovim vratima.

- U večernjim satima tog leta šetao sam ulicom, a Brajan Randal me je napao zato što je moj pas obavljao nuždu ispred zgrade. Snimao me je i nazvao me je pogrdnim imenima. On je prilično krupan, a ja sam se plašio da mu se približim, pa sam pozvao psa da se vrati i poveo ga unutra. Taman kad sam krenuo da ponovo izađem da bih pokupio izmet, čuo sam buku, a zatim je došla moja devojka. Rekla mi je da je izmet razmazan svuda po vratima i ulazu. To sam počistio i poslao sam Brajanu poruku u kojoj sam mu poručio da je neprihvatljivo to što je uradio. Sledećeg jutra prijavio sam ga policiji zbog pretnji - ispričao je Džon Stejser.

Sandra je romansu sa dve godine mlađim manekenom započela pre nekoliko meseci, i povela ga je na venčanje Dženifer Aniston i Džastina Terua u avgustu.

Njih dvoje imaju dosta toga zajedničkog, pa i to što su oboje samohrani roditelji.

Ona ima sina Luisa (5), kojeg je usvojila nakon što se razvela od Džesija Džejmsa, dok Brajan ima stariju ćerku iz prethodnog braka.

2024 © - Vesti online