Sreda 09.09.2015.
18:36
Mondo.rs

VIDEO: Učenica snimila seks direktora i profesorke

kakopedija.com
Seks u kancelariji škole (Foto: Ilustracija)

Grejem Denijels (51), direktor i Betan Tomas (37) profesorka hemije, u utorak su saslušani pred disciplinskim odborom. Ukoliko budu okrivljeni za “neprimereno i neprofesionalno ponašanje”, biće to kraj njihovih karijera u prosveti.

Ceo incident završio je u fokusu javnosti nakon što je snimak, na kom se čuju uzdasi i stenjanje, jedna od učenica objavila na internetu. Zvuci su dolazili iz kancelarije direktora. Ubrzo je škola dobila tužbu, pošto je snimak pregledala i školska inspekcija.

I direktor i nastavnica dali su otkaze nakon što se snimak pojavio. Međutim, ukoliko budu okrivljeni, preti im izbacivanje iz registra nastavnika, što znači da više neće smeti da rade u prosveti. U školi je, inače, bilo poznato da je par u nekoj vrsti veze.

- To je rezultiralo snimkom njihovog seksualnog čina. Učenica je to podelila s drugima. To je očigledno neprihvatljivo ponašanje dvoje profesionalaca na području škole tokom nastave - kazala je Luis Prajs, predstavnica škole i dodala da je učenica čekala ispred kancelarije da je pokupe roditelji.

Gospođa Tomas je prišla devojčici upitavši je šta još radi u školi pre nego što je pokucala na vrata Deniejlsove kancelarije. Direktor je pozvao unutra i ubrzo su se čuli inkriminišući zvuci.

- Devojčici je postalo neprijatno, pa je nakon snimanja zvukova napustila školu i pričekala roditelje ispred zgrade - priča Prajs.

Pošto je snimak na svoj Fejsbuk profil postavio jedan od učenika, Denijels je saznao da on postoji i od učenika je zatražio da ga ukloni. Sledeći dan ga je pozvao u kancelariju i vidno šokiran ga pitao da li je uradio šta je od njega tražio.

Prajs navodi da je moral učitelja pao nakon što je snimak izašao u javnost. Još nekoliko predstavnika škole potvrdilo je da je uhvatilo par u strastvenom poljupcu.

Situacija se bila toliko rasplamsala da je učenicima u školi rečeno da zanemare snimak i fokusiraju se na ispite. Nakon što su počeli da dele snimak po društvenim mrežama, zabranjeno im je da pričaju o tome jer to “narušava ugled škole”.

Dužnost direktora preuzeo je Denijelsov zamenik Simon Dejvis dok se zamena za Tomasovu još uvek traži. Ona je posao već pronašla u drugoj školi. Inače, i Denijels i Tomas su u brakovima.

Njihovo saslušanje trajaće tri dana.

2024 © - Vesti online