Sreda 09.09.2015.
13:13
Alo.rs

Kristijan ispričao kako su mu namestili hapšenje zbog droge

facebook.com/Kristijan Kiki Golubovic
Majku mu nepravedno uhapsili: Kristijan Golubović

Kako Kristijan tvrdi, njemu su smestili, kao i da on ne diluje drogu, niti je konzumira. Kaže da su mu namestili tako što se na vratima stana njegove majke, pojavila devojčica sa paketićem.

– Nadam se da ovo gleda devojčica koja je kod moje majke odnela tu drogu, ili šećer, šta li. Majku su mi držali i terali je da prizna da joj sin diluje, švercuje drogu, šta li već – rekao je Golubović, a onda detaljno opisao taj trenutak:

– Rekla je “Ovo je poslao Kristijan”, moja majka je to naivno uzela u ruke, a onda pitala šta je to, devojčica je rekla: “Ne znam, Kristijan mi je rekao da vam to dam“, nakon čega je moja majka izgovorila: “Ah, taj Kristijan”. Par sekundi kasnije došla je policija na vrata i pitala moju majku gde sam ja i “gde si stavila ono?”.

Tog dana nisu uhapsili samo Golubovića, već i njegovu majku, u čijoj su se kući navodno nalazili droga i pištolj. Golubović kaže da je njegova majka odležala osam meseci u zatvoru, zbog čega je dobila odštetu od države, a Kristijan tvrdi da je ona sada druga žena.

– Dobila je šećer, infarkt, izgubila par zuba, i dobila mnogo bora. Majku nisam prepoznao na zadnjem suđenju – kaže učesnik “Farme” i dodaje da se zauzeo za nju i priznao sve, iako navodno nije kriv, samo da bi nju pustili iz pritvora.

2024 © - Vesti online