Utorak 08.09.2015.
23:19
blic.rs

Mračna prošlost: Ovo su najbolje čuvane holivudske tajne

Reuters
Jedan od najpoznatijih sledbenika sajentologije: Tom Kruz

Tom Kruz i sajentologija

Mnoge zanima kako sajentološka crkva ima toliko veliki uticaj na svoje sledbenike. Posebno na svog najpoznatijeg člana, Toma Kruza, koji je zapostavio svoju ćerku Suri nakon što ga je ostavila supruga Kejti Holms, navodno zbog sajentologije. Veruje se da je glumica iz straha da će crkva kontrolisati njeno dete i odlučila da okonča brak sa Kruzom. On navodno svoje dete nije video više od godinu dana, jer mu crkva zabranjuje da bude u kontaktu sa ljudima koji nisu njihovi članovi.

Tanjug/AP
Tajna o vanbračnom detetu čuvana 15 godina: Arnold Švarceneger

Vanbračno dete Arnolda Švarcenegera

Dok je bio u braku sa Marijom Šriver, slavni glumac dobio je dete sa sobaricom koja je radila u njihovom porodičnom domu, i sa kojom je imao kratku aferu devedesetih. Nakon 15 godina, njihova tajna je razotkrivena, a Švarcenegera je ostavila supruga.

Tanjug/AP
Da li mlađana Kloi zna ko joj je pravi otac?

Pravi otac Kloi Kardašijan

Godinama se priča da Kloi nije ćerka pokojnog Roberta Kardašijana. To tvrdi i njegova bivša supruga Elen Pirson, koja je izjavila da je u periodu pre smrti on bio svestan toga, ali da je Kloi ipak tretirao kao da je njegova.

Fonet/AP
Uz njega su se smejale mnoge generacije, a onda je usledio šok: Bil Kozbi

Seks skandal Bila Kozbija

Mediji su o ovome počeli da pišu prošle godine, kada je nekoliko žena javno iznelo svoje tvrdnje da ih je glumac drogirao i silovao. Većina incidenata, koji su se desili osamdesetih i devedeetih, prijavljeni su policiji, ali nije bilo dovoljno dokaza da se dokaže da je Kozbi kriv. Ovi skandali bili su zataškani skoro tri decenije.

twitter.com
On je sada postao Kejtlin

Brus Džener i promena pola

Kejtlin Džener, donedavno Brus, šokirala je svet kada je javno priznala da želi da romeni pol. Nekadašnji olimpijski šampion javno je progovorio o tome da godinama pokušava da prizna javnosti da se oseća kao žena. Glasine o tome pojavile su se nakon što je objavljeno da se razvodi od svoje poslednje supruge Kris, ali je to krio još od svog detinjstva.

Reuters
Pevačica oktrila mračnu tajnu iz svoje prošlosti: Lejdi Gaga

Lejdi Gaga je žrtva zlostavljanja

Pevačica je javno podržavala ljude koji su preživeli seksualno zlostavljanje, a onda je prošle godine priznala da je i sama bila žrtva. Ona je u jednom intervjuu otkrila da kada je odlučila da postane pevačica, to su iskoristili određeni ljudi iz muzičke industrije, koji su je u nekoliko navrata zlostavljali. Iako je godinama na muzičkoj sceni, i poznata je kao osoba bez dlake na jeziku, Gaga je tek nedavno smogla hrabrosti da javno progovori o bolnim događajima iz prošlosti.

Reuters
Jedno od njenih najboljih izvođenja uživo zapravo je plej-bek: Vitni Hjuston

Plej-bek Vitni Hjuston na Super boulu

Slavna pevačica otpevala je američku himnu na Super boulu 1991. Godine. Skoro deset godina kasnije, otkriveno je da je Vitni pevala na plej-bek, što je izazvalo burne reakcije javnosti. Sve do tada, fanovi su hvalili njeno besprekorno izvođenje, a kritičari su to nazvali jednim od najboljih nastupa uživo ikada. Zato su priznanje da je zavarala javnost smatrali izdajom.

Reuters
Strah od bolesti naterao je da izvrši dvostruku mastektomiju: Anđelina Džoli

Zdravstveni problemi Anđeline Džoli

Majka slavne glumice, Maršelin Bertran, preminula je od raka, zbog čega je Anđelina redovno išla na preglede. Utvrđeno je da ima gen koji značajno povećava rizik da oboli od bolesti koja je odnela život njene majke. Zato je odlučila da se podvrgne rpeventivnoj dvostrukoj mastektomiji. Iako je jedna od najvećih zvezda na planeti, i mediji prate svaki njen pokret, Anđelina je uspela da sakrije sve to od javnosti, dok nije sama progovorila o svom iskustvu.

2020 © - Vesti online