Sreda 09.09.2015.
12:00
K. N. - Vesti - Foto: Đ. Janković

Svaka para za lečenje

Tetka velika podrška: Aleksandar Milićević sa tetkom Oliverom

Za to se pobrinula njegova tetka Olivera Avramović iz Beograda. Istina, susret za uručenje donacije bio je zakazan u beogradskom Dopisništvu "Vesti" na dan Aleksandrovog dolaska u prestonicu na zamenu krvne plazme, ali do toga nije došlo. Krivac su bile velike vrućine, zbog kojih se Aleksandar, inače hronični bolesnik već decenijama, nije dobro osećao i nikako nije mogao da skupi snage da posle terapije dođe i do našeg Dopisništva. Ipak, čim je novac stigao u njegove ruke, pozvao nas je kako bi i u svoje ime uputio reči zahvalnosti.

- Kao što znate, bolest mi decenijama ne da mira i ne mogu da radim, niti na taj način pomognem svojim roditeljima, penzionerima, koji su zbog moje bolesti i ovako sve dali što su imali. Svaka pomoć i podrška dobrih ljudi mi mnogo znači. Hvala veliko tom dobrom čoveku iz Australije na ukazanoj pomoći. Njegov dar će biti utrošen na lečenje, ništa drugo. Ovom prilikom, zahvalio bih se još jednom i plemenitim čitaocima iz Pariza, koji mi šalju skupi lek "cellcept", bez koga ne znam da li bih još bio među živima - rekao je Aleksandar Milićević, pošto je stigao u Valjevo.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online