Utorak 08.09.2015.
20:55
blic.rs

Postaju sve ozbiljniji: Bredli Kuper upoznao Irinu sa majkom

Reuters
Šuška se da je Ronaldova majka nije volela, ali sa novom svekrvom nema problema: Irina Šajk

Poznati par proveo je romantičan vikend zajedno u Nju Džersiju, gde su se družili sa prijateljima i glumčevom majkom. Nakon toga su dan proveli odmarajući se na plaži, zajedno sa Glorijom.

- Irina je presrećna njihovom vezom, obožava njegovu majku i sjajno se slažu. Volela bi da Glorija bude njena svekrva. Irina se sjajno slaže sa svim ljudima sa kojima je Bredli blizak, što je veoma važno za njihovu vezu - rekao je izvor.

Poznato je da je zvezda filma "Mamurluk" veoma blizak sa svojom majkom, koju je često vodio sa sobom na dodele nagrada, premijere i druge glamurozne holivudske događaje. On i dalje živi sa njom, i jedno drugom su veliki oslonac, posebno nakon smrti njegovog oca Čarlsa, koji je 2011. izgubio borbu sa rakom.

Pre romanse sa Kuperom, Irina je bila u vezi sa Kristijanom Ronaldom, a iako nikada nisu otkrili pravi razlog raskida, šuškalo se da je na to uticala i fudbalerova majka, kojoj se navodno nije dopadala ruska lepotica. Nadamo se da će Irina sa drugom svekrvom imati više sreće!

2024 © - Vesti online