Utorak 08.09.2015.
19:14
Vestionline, mondo.rs

Novi UO KK Partizan: Stranac, advokat...

KK Partizan
Na čelu KK Partizan: Mića Berić (levo) i Nikola Peković

Njega će, za vreme igranja u Minesoti, menjati Mića Berić.

"Pekmenu", koji je funkciju predsednika nasledio od Predraga Danilovića, i Beriću pomagaće i novi Upravni odbor.

Na zvaničnoj internet prezentaciji Partizana ne piše šta će biti sa dosadašnjim poslovnim direktorom Mlađanom Šilobadom, kao ni sa sportskim direktorom Draganom Todorićem

On izgleda ovako: Nikola Peković (predsednik), Miroslav Berić (potpredsednik), Sanja Lubardić, Mauricio Valo, Milan Iskrin, Pero Šaranović, Ilija Dražić, Vladimir Vrbaški, Boško Janković, Ratko Čakarević, Velibor Jojić, Ivan Trifunović i Petar Grubor.

Od najbrojanih najpoznatije ime (ne računajući Pekovića i Berića) je Ilija Dražić, beogradski advokat, koji je bio u Radnoj komisiji koja je pripremala vanrednu skupštinu kluba. Dražić inače godinama radi za biznismena Miroslava Miškovića.

Pretpostavka je da je Sanja Lubardić iz NIS-a, koji je sponzor KK Partzizan. Sanja Lubardić je u naftnoj kompaniji zaposlena kao šef odnosa sa javnošću. Milan Iskrin je iz kompanije "Delta sport".

Za ostale možemo, za sada, samo da nagađamo i pretpostavljamo. Vladimir Vrbaški je ime koje se pominje i u upravi FK Partizan... Što se tiče Italijana Mauricija Vala, pretpostavka je da je to pomoćnik generalnog direktora za prodaju i marketing u DDOR Novi Sad, koji je deo grupe UNIPOL, jednog od vodećih evropskih osiguravača,

2024 © - Vesti online