Utorak 08.09.2015.
11:12
Vestionline

Nit or'o, nit kop'o: Vidiću Inter dođe još 6.400.000 evra

inter.it
Obezbedio se: Nemanja Vidić

Mnogi od njih su isluženi, potrošeni, bez ambicija, i u godinama. Sa samo jednom željom, da potpišu unosan ugovor, po mogućstvu višegodišnji.

U želji da postanu konkurentni najjačim evropskim klubovima, italijanski klubovi upadaju u zamku i razbacuju se novcem nudeći astronomske plate fudbalerima.

Ešli Kol uzeo je Romi milione, a mnogi se neće ni setiti da je bio stanovnik prestonice, a jedan od onih koji je "krenuo istim putem" je i Nemanja Vidić.

Čuveni srpski štoper ove sezone je precrtan od strane Roberta Mančinija, koji ga nije registrovao za Seriju A (zbog povrede), a tako će po svemu sudeći biti sve do isteka njegovog ugovora sa "neroazurima".

Tu je zapravo i najveći problem milanskog velikana, jer Vidić ima ugovor do leta 2017. godine i godišnju platu od 3.200.000 evra, pa ako ugovor odradi do kraja zaradiće čitavih 6.400.000 evropskih novčanica, čak i ako ne provede minut na terenu.

Vidić je u Inter stigao pre godinu dana iz Mančester Junajteda, posle osam fantastičnih godina na "Old Trafordu". Ipak, brojne povrede, koje vuče u poslednjih nekoliko godina, u ogromnoj meri su uticale da mu karijera krene silaznom putanjom.

2024 © - Vesti online