Ponedeljak 07.09.2015.
23:48
b92.net

Ove stvari ceo život radite pogrešno!

pixabay.com
Ako to radite kao na slici - pogrešno je

Pogrešno ljuštite bananu

Ukoliko ste nekada gledali prirodnjačke emisije sa majmunima i primatima u "glavnoj ulozi" onda ste primetili da majmuni bananu ljušte naopako. Ugledajmo se na naše daleke rođake. To je i pravilan način da se ova voćka oljušti.

Pogrešno istiskujete pastu za zube

Ukoliko volite da je urolate da biste izbacili i poslednji gram paste iz tube, grešite. Najefikasniji metod je uz pomoć ukosnice - samo je prikačite na pakovanje i pomerajte je kako trošite pastu. Na ovaj način ćete sigurno iskoristiti ceo proizvod.

Pogrešno jedete picu...

... Ako je jedete sa vrha trougla parčeta. Pravilan način da jedete picu (kako biste zagrizli i koricu i fil) je da je presavijete.

Pogrešno čistite farmerke

Umesto da farmerke stalno perete u mašini, probajte da ih stavite u zp lock kesu i da ih zamrznete. Da, dobro ste pročitali. Hladna temperatura će dezinfikovati vaš omiljeni par teksas farmerki, ali će ih takođe sačuvati od toga da prerano izblede.

Pogrešno jedete jabuku

Da li ste znali da kada ljudi jedu jabuku, bace 30% ovog voća u đubre? To je zato što je konzumiraju na pogrešan način. Umesto da je zagrizete sa strane, najbolji način da pojedete što više ovog slasnog voća je ako ga zagrizete sa vrha.

Pogrešno koristite ukosnice za kosu

Ukoliko ste mislili da umete da zadenete ukosnicu u kosu, prevarili ste se. Frizeri su nam otkrili da ih sve vreme svi stavljamo naopako, to jest, da duži kraj ide sa gornje strane, a kraći sa donje.

2024 © - Vesti online