Sreda 09.09.2015.
00:30
Vesti

Dama se po biserima poznaje

lovelypearl.com
Investirajte u ogrlicu od pravih bisera i godinama ćete uživati u njoj

Modni znalci često upozoravaju da su asesoari bitni koliko i garderoba koju nosite. Iako postoji velika ponuda detalja koji mogu da izraze vaš jedinstveni stil i karakter, postoje i oni klasični koje svaka dama treba da poseduje.

Za one devojke koje vole klasične modele, izdvojili smo osnovne modne komade koji treba da se nađu u njenoj kolekciji. Modeli su jednostavni i lako se uklapaju uz bilo koji stil. Njihova prednost je što ih možete nositi više sezona, a i dalje ćete izgledati moderno i lepo.

Marame i šalovi

Šal u neutralnoj boji će vam postati omiljeni zimski modni dodatak. Čak i ako pratite najnovije trendove, ovaj šal će se uklopiti u svaki stil koji nosite. Vunene i štrikane marame u braon, bež, sivoj i crnoj boji su takođe odlični asesoari.

Ogrlice sa biserima su vanvremenski klasični modni dodatak koji nikada neće izaći iz mode. Praktično svaku odevnu kombinaciju možete da upotpunite bisernom ogrlicom, pogotovo kada niste sigurne koji nakit da odaberete. Ako vam se sviđa ovaj klasični nakit, budite spremne da izdvojite nešto više novca jer je ovo komad koji ćete nositi godinama.

U ormanu morate da imate i kaiš u braon ili crnoj boji. Možete ga uklapati uz elegantnija odela, ali će sjajno ići i uz najobičnije farmerke. Bez obzira na vaš stil, kaiševi su uvek odličan izbor!

Jednostavna kožna torba je nešto što morate da imate. Torba u neutralnoj boji će se odlično uklapati uz razna odela. Birajte klasične boje - bež, braon ili crnu. Par crnih kožnih rukavica je još jedan bezvremen asesoar bez koga ne možemo da zamislimo jesenju i zimsku sezonu. Izgleda posebno šik sa kaputima i mantilima, i daje dašak elegancije.

Suprotno onome što većina ljudi misli, naočare za sunce su neophodan asesoar tokom cele godine. Izaberite neutralnu nijansu, kako biste ih lako uklapale tokom bilo koje sezone. Imajte na umu da je vaš oblik lica važan faktor za biranje dobrih naočara za sunce.

2024 © - Vesti online