Nedelja 06.09.2015.
12:48
24Sata rs

Novi učesnici Velikog brata: Plavušica napumpanih usta, beskućnik i reper-hejter

Promo/Veliki brat
Reper hejter

1. Luka Mišnić - Lucano Hillfinger

Luka Mišnić iz Beograda, kaže za sebe da je dete beogradskog asfalta, jedini andergraund reper na domaćoj sceni, tvorac srpskog slenga i lider banovobrdskog genga.

Po zanimanju je MC, lirički maestro. Lucano Hillfinger, kako Luka sebe naziva je pravoslavni rastafarijanac, gde mu vera ne dozvoljava da pije, dok su lake droge uvek dobrodošle.

Promo/Veliki brat
Jagodinka

2. Ivona Milovanović

Ivona radi u kol centru u jednoj turističkoj agenciji, a povremeno i kao hostesa. Njena najveća ljubav, još iz detinjstva je plivanje, kojim se i danas bavi kao instrutorka, pri čemu joj je specijalnost leđni stil. Ipak pažnju je na startu privukla atraktivnim izgledom, ali i objavom da nije sponzoruša, da ima dečka i da ulazak u Kuću shvata kao test njihove veze.

Promo/Veliki brat
Rade

3. Radivoje Vasić – Rade Crni Gavran

Rade Crni Gavran je muzičar, harmonikaš, svira i zabavnu i narodnu muziku, ali narodnjaci su njegova prva i najveća ljubav, a idol mu je kralj narodne muzike, Šaban Šaulić.

Harmonikaš za sebe kaže da nije postigao svoj najveći uspeh i da za 10 godina sebe vidi kao veliku zvezdu, poznato i cenjeno ime na estradi. Njegov ponos i dika su deca, tri sina i tri ćerke, a ako pobedi otvoriće svojim sinovima frizerski salon.

Poznat nam je po učešću u šouu "Moja kuhinja, moja pravila" u kome je učestvovao sa svojom ženom Radom.

Promo/Veliki brat
Rada

4. Rada Vasić

Rada je domaćica i kuvarica, a posebno je ponosna na svoju musaku i punjene paprike, dok njenom pasulju niko ne može da odoli. Ona voli da hekla, a nedavno je i otkrila čari Interneta i ima i svoj Fejsbuk profil koji redovno uređuje. Nakon što je rodila blizance, Dragutina i Miroslava, suprug joj je poklonio dva zlatna zuba, a obećala je da će, ako pobedi, postaviti još zlatnih zuba.

Promo/Veliki brat
Giba

5. Dragutin Vasić Giba

Dragutin je ženski frizer, mada frizira i muškarce, a mušterije prima u kući. Zajedno sa bratom blizancem frizira porodicu, rodbinu i prijatelje. Brat blizanac frizira njega, on brata. Giba smatra da će za 10 godina biti veoma popularan i uspešan, i da će imati veliki frizerski salon, a zajedno sa bratom, uživa u muzici - idoli su mu Jelena Karleuša i Milan Stanković. Uzbuđuju ga skupocene tašne i cipele, a otkrio je da je godinu dana u vezi sa jednom devojkom.

Promo/Veliki brat
Mika

6. Miroslav Vasić Mika

Kao i njegov brat blizanac, Dragutin, Mika je takođe profesionalni frizer, od kojeg je Mika samo minut mlađi. U slobodno vreme najviše uživa u šopingu i pravljenju slika za društvene mreže. Jako mu je važno da na slikama izgleda savršeno, i zato dosta vremena posvećuje pripremi. Specijalno za kuću "Velikog brata" Mika je napravio novu frizuru. Kod žena mu je, logično, najvažnija kosa, zdrava i negovana. Uzbuđuju ga seksi cipele, sa lancima i katancima.

Promo/Veliki brat
Beskućnik

7. Anton Kopajtić

Nekada šef održavanja mehanizacije u jednoj građevinskoj firmi, danas penzioner i beskućnik, koji spava u prenoćištu Crvenog krsta u Zagrebu. I kuću i stan je izgubio pre šest godina kada je od zelenaša uzeo dve hiljade evra na zajam. Nije se ženio, ali je, kaže, imao mnogo ljubavnica. Zvanično, nema dece, no moguće da je i otac, ko će ga znati. Ubeđen je za jednog momka da je njegov sin.

2024 © - Vesti online