Subota 05.09.2015.
10:10
mondo rs

VIDEO: Ovo su nove Pinkove zvezdice!

youtube.com
Pinkova zvezdica

U petak je na Pinku počela druga sezona takmičarskog šoua za decu koja žele da se ostvare kao pevači, pred strogim žirijem koji čine Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković i Hari Varešanović.

Prvo veče i odmah "petice" – Nejra koja je pevala pesmu "I have nothing" i Ivana sa "Srešćemo se opet" dobile su po pet glasova od žirija, kao i apsolutna "pobednica" prve epizode, malena Katarina koja ima samo sedam godina! Nju Leontina pamti sa festivala "Čarolija".

- Imala je pet godina, nije postojao stalak za mikrofon koji je mogla da dohvati - rekla je ona.

Slatka devojčica iz Beograda, koju su prozvali Palčica, tako je već u prvim časovima postala jedan od favorita, divnim izvođenjem pesme "Ima jedan svijet".

"Razbila" je i Mina sa pesmom "What's up", i za nju su Jelena i Hari rekli da je najbolje pevala večeras. Uroš sa "Sve je ovo premalo za kraj" od Leontine je dobio titulu superfinaliste, nova Selena Gomez – Tamara sa "Jar of hearts" oduševila je žiri, a konačno ga je rasplakao mali Marko pesmom "One night only".

Žiri je prema njima bio velikodušan, ali bilo je i neuspešnijih audicija. Po četiri glasa dobili su Darija, Martija, Ivona i Ilma, uz pokoju kritiku žirija, a po tri Anđela, Tamara, Mateja i Nikola.

2024 © - Vesti online