Petak 04.09.2015.
16:04
Tanjug

I opet to čuveno "prvi put u istoriji"...

Tanjug
Nema dugovanja: Vanja Udovičić

- Vlada nastavllja sa politikom izuzetnog uvažavanja naših sportista i to je i danas još jednom potvrđeno. Ono što je obećano to je i ispunjeno i to ponovo u rekordnom roku od trenutka osvajanja medalja. Na današnjoj sednici Vlada je donela odluku o isplati nagrada Ivani Španović, Ivani Maksimović, Milici Starović, Dalmi Benedek Ružičić, Nebojši Grujiću, Marku Novakoviću, Marku Tomićeviću, Milenku Zoriću i njihovim trenerima - naveo je Udovičić u saopštenju.

Prema njegovim rečima, Vlada je izuzetno ponosna na tu činjenicu.

- Ne samo da ne postoje dugovanja, već se isplate vrše u rokovima koji su rekordni i koje nikada ni jedna Vlada do sada nije imala. Ovo je rekordna godina po broju osvojenih medalja i time je i ova činjenica veća. Kao što je premijer više puta do sada rekao i pokazao svojim postupcima, nadamo se da će naši sportisti i da će nastaviti sa sjajnim uspesima, a mi ćemo kao država uvek te uspehe nagraditi - istakao je Udovičih.

On je dodao da Vlada, takođe, preko ministarstva omladine i sporta ne kasni sa isplatama ni jednom savezu, stipendistima, nosiocima nacionalnih priznanja.

- To govori o tome da se sistemski vodi računa da naši sportisti imaju najbolje moguće uslove - navodi se u saopštenju ministra Udovičića.

2024 © - Vesti online