Sreda 02.09.2015.
22:42
blic

Horor kod Požarevca: Slikala selfi sa mrtvom bebom pa je zakopala u bašti?

Facebook/Mirjana Miklejic Ex Dragomirovic
Slikala se u trudnoći i kačila slike na Fejsbuk: Mirjana Miklejić

Ona nigde nije vodila trudnoću niti je prijavila da je dete rodila kod kuće. Ali ono što je izazvalo pažnju meštana i policije jeste što je ona fotografiju mrtve bebe, svu u krvi, objavila na svom profilu na Fejsbuku. Obdukcija bebe još nije gotova, a nakon nje utvrdiće se da li je dete rođeno mrtvo ili će se Mirjana teretiti za čedomorstvo.

Meštani Busura kažu da nisu mogli da veruju da je u ponedeljak uveče policija došla u Mirjaninu kuću. A posle policije i vatrogasci. 

- Navodno su iskopali u bašti dete. Beba je bila zakopana na dubini od dvadesetak centimetara, a preko nje su bile nabacane cigle -kažu meštani ovog sela u blizini Petrovca na Mlavi dodajući da ne znaju ko je policiji prijavio da se Mirjana porodila, ali da nema deteta, i da su "neka čudna dešavanja bila u bašti“. 

Prema rečima žitelja ovog sela, Mirjana nije krila trudnoću. 

- Svi su videli njen stomak. Slikala se i trudničke fotografije je postavljala na Fejsbuk. Ko je, međutim, detetov otac, ne znamo. Ćutala je o tome. Možda je i neki oženjeni muškarac - kažu Busurčani piše Blic.

Ipak, svi se slažu da je više nego čudno Mirjanino ponašanje posle porođaja. 

- Ko još stavlja na Fejsbuk sliku mrtve bebe i piše 'za ovako se gine', a i fotografije svoje dece i piše 'za ovo se živi'. Nije normalno da žena koja rodi mrtvo dete ili kojoj beba umre prilikom rođenja ima dovoljno snage da o tome obaveštava prijatelje putem Fejsbuka - kažu Busurčani.

Mirjana je bila dva puta udata. Iz prvog braka ima dve odrasle ćerke, koje se bliže tridesetoj godini, a iz drugog ćerku i sina, koji pohađaju niže razrede osnovne škole. 

- Bila je udata za čoveka iz Busura i sa njim je živela u Austriji. Ćerke su im već velike, imaju čak i unuke, stariji ide u školu a mlađi ima tri godine. Šta je njoj trebalo da rađa dete kad se bliži pedesetoj godini, a stariji unuk ima devet godina - konstatuje jedna komšinica Mirjane Miklejić.

2024 © - Vesti online